Maak gebruik van de sloopauto ophaalservice

Het bedrijf Marcomoto houdt zich bezig met de inkoop van sloopauto’s en het demonteren van auto’s die rijp zijn voor de sloop. Sloopauto’s zijn auto’s die de weg niet meer op mogen, omdat ze in zo’n slechte staat zijn, dat ze eigenlijk alleen nog maar goed zijn voor de sloop. Sloopauto’s zijn vaak de moeite van het opknappen niet meer waard en leveren niets meer op op de reguliere automarkt, waar de meeste mensen op zoek zijn naar een auto die nog wél waarde heeft en die gewoon de weg op mag.

 

Geld krijgen voor een sloopauto

Toch kan een sloopauto nog best wat geld opleveren als je deze naar een autosloperij brengt. In de autosloperij van Marcomoto kijken we naar bruikbare onderdelen in jouw sloopauto en betalen wij je voor de onderdelen die we nog kunnen gebruiken. De prijs die wij betalen voor jouw sloopauto hangt af van de situatie. Om dit goed te kunnen bepalen, moeten wij eerst jouw auto zien en moeten we onderzoeken welke onderdelen van de auto mogelijk herbruikbaar zijn of opgeknapt kunnen worden. Ook hangt de prijs die wij jou kunnen bieden voor jouw sloopauto af van het merk van de auto, het type van de auto en het bouwjaar van de auto.

 

Gebruik maken van de auto ophaaldienst van Marcomoto

Een sloopauto mag de weg niet meer op (en in de meeste gevallen kán een sloopauto de weg zelfs niet meer op, omdat deze niet meer goed rijdt). Maar hoe krijg je jouw sloopauto dan bij Marcomoto? Dat kan geregeld worden via de auto ophaaldienst van Marcomoto. Deze ophaaldienst houdt in dat wij jou sloopauto ophalen op de plek waar deze op dit moment staat. Wij nemen de auto mee naar onze autosloperij, waar wij de auto vervolgens uit elkaar halen en jou geld geven voor de onderdelen uit de auto die nog waarde hebben en mogelijk herbruikbaar zijn. Voor onze auto ophaalservice betaal je uiteraard, maar het is wel een slimme manier om uiteindelijk toch nog geld te krijgen voor jouw sloopauto.

 

Sloopauto’s gevraagd

Omdat Marcomoto altijd op zoek is naar nieuwe sloopauto’s die wij uit elkaar kunnen halen in onze autosloperij, zouden wij het fijn vinden als je jouw sloopauto bij ons aanbiedt. Onze sloperij service vertelt jou precies wat je nog voor de auto kunt krijgen en geeft jou een eerlijke vergoeding voor je sloopauto. Bij Marcomoto kan je altijd uitgaan van een eerlijke prijs en een goede service. Bovendien vertellen wij je altijd precies welke onderdelen uit jouw auto nog bruikbaar zijn, zodat je precies weet hoeveel geld je kunt krijgen voor de diverse onderdelen uit jouw sloopauto.

 

Meer weten?

Wil je meer weten over de sloperij service en de auto ophaaldienst van Marcomoto? Kijk dan op www.marcomoto.nl/auto-naar-de-sloop of op www.marcomoto.nl/contact voor meer informatie en voor onze contactgegevens. Wij helpen je graag verder!