Wij regelen de sloop van jouw auto!

Heb jij een sloopauto waar je graag vanaf wil? Dat is logisch! De meeste mensen, met uitzondering van hobbyklussers die ervan houden om aan oude, kapotte auto’s te klussen, zijn niet blij met een sloopauto. Een sloopauto is een auto die alleen nog maar goed is voor de sloop, doordat deze in een zeer slechte staat is. Een sloopauto mag de weg niet meer op, kan niet meer APK gekeurd worden en het is vaak lastig om van zo’n auto af te komen, omdat er weinig mensen zijn die de auto van je willen overnemen. Een sloopauto kost je vaak alleen maar tijd en moeite, terwijl er bedrijven zijn, zoals Marcomoto, die juist heel blij zijn met een auto voor de sloop. Zit jij dus met een sloopauto en wil je hier graag vanaf? Dan kan Marcomoto iets voor jou betekenen! Lees hieronder meer voor meer informatie!

 

Marcomoto kan jou helpen!

Marcomoto is een autosloperij die jou graag helpt bij alles wat er geregeld moet worden omtrent jouw sloopauto! Dit demontagebedrijf koopt sloop- en schadeauto’s in en betaalt hiervoor een eerlijke vergoeding. Deze vergoeding hangt af van het merk van de sloopauto, het type en het bouwjaar van de sloopauto, maar ook van de staat waarin de auto verkeert en de onderdelen die de auto nog rijk is. Marcomoto haalt uit iedere sloopauto waardvolle onderdelen die hergebruikt kunnen worden of onderdelen die opgeknapt kunnen worden, om vervolgens weer doorverkocht te worden aan iemand die het goed kan gebruiken, bijvoorbeeld garages. Er worden dus vaak sloopauto’s gevraagd bij Marcomoto. Marcomoto kan dus niet alleen jou blij maken door jou van je sloopauto af te helpen en hier een nette vergoeding voor te betalen, maar jij maakt Marcomoto ook blij door hen te voorzien van een sloopauto die uit elkaar gehaald kan worden!

Auto afvoeren naar de sloop

Woon je niet in de buurt? Ook dan kan Marcomoto een hoop voor je betekenen! Marcomoto is een demontagebedrijf dat sloopauto’s bij jou thuis kan ophalen. Zo hoef jij zelf geen vervoer te regelen om de sloopauto bij Marcomoto op locatie te krijgen, maar regelt Marcomoto zelf dat de auto naar de autosloop vervoerd wordt. Kortom: Marcomoto regelt het allemaal voor je!

Kunnen wij iets voor je betekenen?

Kan Marcomoto iets voor je betekenen? Dan horen we het graag. De medewerkers in onze autosloperij gaan graag met jouw oude auto aan de slag. We geven je een eerlijke vergoeding voor alle nuttige onderdelen die wij uit jouw auto halen, we ontzorgen je door de auto bij jou thuis op te halen en we bieden een goede service. Heb je vragen of wil je meer weten? Neem dan gerust een kijkje op onze website of kijk op www.marcomoto.nl/sloperij-bij-jou-in-de-buurt voor meer informatie!

Kunt u het antwoord op uw vraag niet vinden, heeft u vragen over deze website of wilt u ons feedback geven over deze website? Dan verzoeken wij u om het onderstaande contactformulier in te vullen. Wij doen ons best om zo snel mogelijk te reageren op uw vraag of advies!