Wat is mijn oude auto waard?

posted in: Autowaarde, Schadeauto verkopen | 0

Sloopauto’s gevraagd!

Heb jij een oude sloopauto staan waar je graag vanaf wil? Jij denkt misschien dat het onmogelijk is om een autowrak te verkopen, maar schijn bedriegt. Hoewel jouw sloopauto het misschien niet meer goed doet op de markt van tweedehands auto’s, zijn er genoeg partijen die meer dan interesse hebben in jouw oude auto. Marcomoto is één van die partijen. Deze autosloperij is altijd op zoek naar mooie sloopauto’s, om deze te demonteren en nuttige onderdelen te kunnen hergebruiken of op te kunnen knappen. Zij kopen daarom auto’s met schade graag van jou op. Wil jij de waarde sloopauto achterhalen? Lees dan verder!

 

 

Gemiddelde waarde sloopauto

Voor jou sloopauto kan je dus echt een leuke prijs krijgen. Maar waar moet je aan denken? Wat is de hoogste prijs waarvoor jij je sloopauto kunt verkopen? Dit hangt helemaal af van het soort sloopauto dat jij aanbiedt aan Marcomoto. De prijs die Marcomoto jou kan bieden voor de sloopauto hangt af van de staat van de auto en van het aantal nuttige onderdelen dat nog uit de auto gehaald kan worden, maar hangt ook af van simpele factoren als het automerk, het type en het bouwjaar van de auto. Als jij je auto naar de sloop brengt, krijg jij dus de vergoeding die past bij de auto in kwestie.

Je auto op andere manieren verkopen

Natuurlijk zijn er ook andere manieren om je sloopauto te verkopen. Niet alleen autosloperijen, maar ook particulieren kunnen interesse hebben in een sloopauto, omdat dit een leuk klusproject kan zijn. Als jij de gok wil wagen en wil kijken waar je de hoogste prijs voor je sloopauto kunt krijgen, kan je je auto niet alleen aanbieden bij een autosloperij om te kijken wat de sloperij voor de auto wil bieden, maar kan je je auto ook te koop aanbieden op websites als www.marktplaats.nl of www.autoscout24.nl Wie weet dat hier net iemand op zoek is naar een leuke klus auto om op te knappen en die voor jouw oude sloopauto een leuk prijsje wil bieden!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *