Kan ik mijn auto zonder APK naar de sloop rijden?

Een APK keuring is een Algemene Periodieke Keuring. Tijdens een APK keuring wordt er bepaald door de APK keurmeester of jouw auto de weg nog op mag. Een auto die niet APK gekeurd is, mag de weg niet op. Maar wat als jij een sloopauto hebt die je naar de sloperij moet brengen? Hoe krijg jij deze auto bij de sloperij als je niet meer in de auto mag rijden? Hieronder vertellen wij je het antwoord!

 

 

Gebruik maken van een auto ophaaldienst

Er zijn veel autosloperijen die zo geïnteresseerd zijn in sloopauto’s, dat zij een auto ophaaldienst hebben opgezet. Marcomoto is één van die autosloperijen. Waar je ook woont: als jij een sloopauto hebt, komt Marcomoto hem graag bij jou thuis ophalen. Marcomoto betaalt jou bovendien een eerlijke vergoeding voor de sloopauto, omdat er altijd onderdelen in een sloopauto zitten die door de autosloperij doorverkocht kunnen worden aan garagebedrijven of particulieren, omdat deze onderdelen goed genoeg zijn om opgeknapt of hergebruikt te worden. Je kunt voor meer informatie kijken op www.marcomoto.nl/sloopauto-ophalen of kijken op www.marcomoto.nl/auto-naar-de-sloop/.

 

Een auto afvoeren naar de sloop?

Wat krijg je voor je auto bij de sloop? Wil je dus een auto afvoeren naar de sloop? Maak dan gewoon gebruik van de auto ophaaldienst van Marcomoto. Het maakt niet uit waar je woont en wat voor auto jij in de aanbieding hebt: Marcomoto helpt jou heel graag en ontzorgt door jouw sloopauto bij jou thuis op te komen halen. Zo ben jij van jouw sloopauto af en krijg je een eerlijke prijs voor je sloopauto. Klinkt dat niet goed?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *